Szállítás Tehertaxi

Szállítás Tehertaxi Ha profi költöztető céget keres, akkor most a legjobb helyen jár! A szállítás tehertaxi szolgáltatás szerzett több mint 25 éves tapasztalatunkra nyugodtan számíthat, legyen szó komplett költöztetésről, vagy csak 1-2 bútor, berendezési tárgy szállításáról.

Cégünk 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozik, így a belvárosban is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül tudjuk végezni a ránk bízott költöztetéssel, lomtalanítással, vagy bármely egyéb teherfuvarozással kapcsolatos feladatokat.

Tehergépjárműveink kivétel nélkül rendszeresen karbantartottak, mind műszakilag és esztétikailag egyaránt. Munkatársaink egytől-egyik kipróbált szakemberek, sokan közül több éve erősítik csapatunkat felkészültségükkel és a partnereinkhez való hozzáállásukkal. Már kezdetek óta, a legfőbb szempontunk az ügyfélközpontúság, amit nem bizonyít jobban az évek óta visszatérő rengeteg elégedett megrendelő.

Székhelyünk Budapesten van, de az ország bármely pontjára vállalunk költöztetéssel kapcsolatos feladatokat. Legyen szó komplett költöztetésről vagy csak 1-2 bútor elszállításáról, háztartási eszköz szállításáról (mosógép, hűtőszekrény, egyéb berendezési tárgy), lomtalanításról, zsákos sittszállításról, garantáltan tudásunk legjavát fogjuk nyújtani

Tehertaxi

Tehertaxi Mennyivel az aktuális szállítás várható időpontja előtt kell megrendelni a költöztetést, bútorszállítást vagy bármely egyéb szállítási szolgáltatásunkat?

Természetesen a bútorszállítás esetében nagyon gyakori az aznapi szállítás megrendelése, mivel az ügyfél már a bútorüzletből felhív minket, hogy esetleg aznapi bútorszállítást kérhetne-e. Túlnyomó többségben még az aznapi szállítást is ki tudjuk vitelezni, de amennyiben lehetséges, érdemes 1-2 nappal a szállítás előtt egyeztetni cégünkkel.

Ezen megrendelési időtávot szoktuk javasolni, a zsákos sittszállítással, lomtalanítással kapcsolatos megrendeléseink esetében is, hogy az esetleges lakásfelújítás vagy bontás során keletkezett építési törmelék, ne legyen útban, és ezzel hátráltatva, az ingatlan kivitelezésére fordított határidőnket.

Sittszállítás

Zsákos Sittszállítás – Lomtalanítás:

Sittszállítás tehergépjárművel és kézi rakodással, konténer kihelyezése nélkül. Ezen szolgáltatásunkat Budapest egész területén, valamint Pest megye számos településén kínáljuk, mint például: Budaörs, Biatorbágy, Diósd, Érd, Törökbálint, Dunaharaszti, Gyál, Vecsés, stb.

Nagyon fontos információ, mint azt már fentebb írtuk, hogy konténer kihelyezése NEM történik, mert a sittet 3.5 tonna össztömegű teherautóinkkal szállítjuk el, így Önnek még a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell bajlódni, és a rakodást is cégünk végzi.

Ezt a szolgáltatást szokták még platós sittszállításnak is nevezni, de természetesen nem csak építési törmeléket szállítunk el, hanem kérésre teljes körű lomtalanítást is végzünk.

Tehertaxi

Tehertaxi szolgáltatás:

Ha röviden szeretnénk jellemezni ezt a szolgáltatást, akkor a következőket mondanánk, erről az utóbbi időben méltán népszerű szolgáltatásunkról. A pontból B pontba eljuttatni 1-2 berendezési tárgyat, hosszan tartó pakolás nélkül, fix díjért. Magyarán ez egy ilyen felrakjuk – lerakjuk művelet. Sokan összekeverik a költöztetéssel, vagy egyéb bútorszállítással, amikor emeletekről emeletekre kell cipekedni egy vagy több kanyarban.

Szállítás

Építőanyag és Ömlesztett áru szállítás:

Az ömlesztett árut (Homok, Sóder, Kavics, Murva, Termőföld) kizárólag billenőplatós kisteherautóval szállítjuk ki, a gyorsan és praktikusabb munkavégzés érdekében. Építőanyag szállítással kapcsolatosan, rendelkezésükre tudunk bocsájtani zárt, nyitott és billenő platós kisteherautókat is.

Telephelyünk Budapesten van (Dél-Pest), ebből adódóan az építőanyag szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink fő területe a főváros és környéke. Tehergépjárműveink 3.5 tonna össztömegűek, így behajtási kötelezettség nélkül mehetnek a fővárosban és környékén.

Az aktuális építőanyag árakról, kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön. A szállítandó építési anyag vagy ömlesztett áru összsúlya, maximum 2 tonna lehet kanyaronként.

Költöztetés

Költöztetés – Bútorszállítás: Legyen szó komplett költöztetésről, vagy csak 1-2 bútor elszállításáról, ránk biztosan számíthat. Cégünk vállal helyszíni (épületen belüli) berendezési tárgy, bútormozgatást is, szállítás nélkül. Költöztetéssel, bútorszállítással kapcsolatosan keressen minket a hét bármely napján, és mi levesszük a terhet a válláról!
Költöztetés Szolgáltatásunk IDE KATTINTVA olvasható

Tehertaxi szolgáltatás: Ha röviden szeretnénk jellemezni ezt a szolgáltatást, akkor a következőket mondanánk, erről az utóbbi időben méltán népszerű szolgáltatásunkról… A pontból B pontba eljuttatni 1-2 berendezési tárgyat, hosszan tartó pakolás nélkül, fix díjért. Magyarán ez egy ilyen felrakjuk – lerakjuk művelet. Sokan összekeverik a költöztetéssel, vagy egyéb bútorszállítással, amikor emeletekről emeletekre kell cipekedni egy vagy több kanyarban.

Fuvarozás

Fuvarozás, teherfuvarozás: Mindennemű belföldi fuvarozást vállalunk, 3.5 tonna össztömeg kisteherautóinkkal. Cégünk rendelkezésére állnak egyaránt nyitott és zárt teherautók. Teherautóink az össztömegükből adódóan, kivétel nélkül engedély kötelezettség nélkül dolgozhatnak a fővárosban is, így a megrendelőt plusz költség nem terheli, külön behajtási engedélyt sehova sem kell kérni. Legyen szó raklapos áru, építőanyag, vagy bármi egyéb berendezési tárgy teherfuvarozásáról, hívjon minket bizalommal!

Áruszállítás

Teherszállítás – Áruszállítás: Bárminemű áruszállítást, teherszállítást vállalunk az ország egész területén. Cégek, de akár magánszemélyek részére, szerződéses alapú áruszállítás, áruterítés országos szinten, gyakoriság, árumennyiség, cím szerinti extra árkedvezményekkel! A teherszállítás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunk, garantáltan az Önök hasznára lesz!

Lomtalanítás

Lomtalanítás – Szemétszállítás – Sittszállítás – Zsákos Sittszállítás: Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk. Kisteherautóval szállítjuk el a feleslegessé vált lomot, hulladékot, szemetet vagy építkezés után maradt sittet, törmeléket. Igény esetén kollégáink fel is pakolják az elvitetni kívánt sittet, lomot, hulladékot. Cégünk 30 éves tapasztalattal rendelkezik a lomtalanítás, sittszállítás területén. Bízza ránk a piszkos munkát!

Ingyenes Lomtalanítást az FKF NonProfit Zrt OLDALÁN olvashat

Túlméretes – Nagycsomag szállítás: A csomag mérete miatt nem tudja feladni postán? Vagy csak sürgeti az idő? Nem áll rendezésére személygépjármű? Vagy személygépjárműjébe már nem fér be a küldemény? Itt a megoldás! Tehertaxi szolgáltatásunkat Önnek találták ki! Igénybe vehető a hét minden napján akár aznapi szállítással, de legrosszabb esetben másnapi kiszállítással.

Kiscsomag szállítás

Kiscsomag szállítás, Dokumentum szállítás – fix díjakon (személygépjárművel): A legújabb szolgáltatásunkat szeretnénk bemutatni röviden! Személygépjárművel fix árakon, expressz vagy sürgősségi kiscsomag szállítás, Budapest és közigazgatási területein egyaránt, de akár országos viszonylatban azonnali (S.O.S.) szállítással. Autós futárszolgálatunkról, csomagküldéssel, dokumentum szállítással kapcsolatosan, kérhet ajánlatot e-mailben is a kapcsolat menüpontban jelzett e-mail címünkön,vagy telefonon.

Belföldi Áruterítés: Vállalunk cégek és magánszemélyek részére egyaránt, szerződéses alapú áruszállítást, áruterítést Budapesten, de akár országos szinten is. A szállítás gyakoriságától, és a címek mennyiségétől függően jelentős árkedvezményt tudunk biztosítani, a fix szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek. Személyre szabott árajánlatunkkal, keressen minket e-mailben vagy telefonon.

Bútorszállítás, Költöztetés, Tehertaxi szolgáltatás

Cégünk egyik fő profilja a bútorszállítás, költöztetés, egyéb berendezési tárgyak szállítása, központunk Budapesten van. Legyen szó akár csak helyszíni, épületen belüli bútor vagy berendezési tárgy mozgatásáról, 1-2 bútorszállításról, vagy akár komplett költöztetésről, ránk biztosan számíthat.

A teherszállításban, bútorszállításban szerzett több évtizedes tapasztalatunk, garantáltan az önök hasznára lesz. Teherautóink 3.5 tonna össztömegűek, így a belvárosba sem kell külön behajtási engedély, ami a megrendelőinknek plusz költséget jelentene. Sofőrjeink, rakodóink abszolút ügyfélközpontúak, tehát mindenben a segítségükre lesznek.

Kizárólag bútorszállítást szeretne igénybe venni rakodás nélkül? Akkor ajánljuk figyelmébe a tehertaxi szolgáltatásunkat, amiről többet megtudhat egy külön menüpontunkban. Röviden leírva, 1-2 kisebb bútor, berendezési tárgy címtől címig szállítása, plusz rakodó igénybevétele nélkül. Jelenleg ez a legkedvezőbb árfekvésű szállítási mód cégünknél, de amennyiben igényelnek még egy fő rakodót is, akkor a tehertaxi plusz szolgáltatásunkat Önnek találták ki!

Bútorszállítás

A bútorszállításon és áruszállításon kívül cégünk foglalkozik építőanyag szállítással ,sittszállítással és lomtalanítással is. Fontos megjegyezni, hogy konténer lerakásával nem foglalkozunk, kizárólag kisteherautóval szállítjuk el a sittet, építési törmeléket. Bővebb tájékoztatást ezen szolgáltatásunkról a következő linken kaphat: https://koltozteteslomtalanitas.hu/kapcsolat/

A főváros területén kiszállásunk díjmentes, ez vonatkozik a bútorszállításra, áruszállításra, sittszállításra és bármely egyéb teherszállítással kapcsolatos munkára. Teherautóink rendszeresen takarítva vannak kívül-belül egyaránt, nehogy véletlen egy előző szállításból ott maradt szennyeződés összepiszkítsa a következő megrendelő bútorait, vagy bármely egyéb szállítandó dolgát. Ezen dolgokra nagyon szigorúan ügyelünk, mert nálunk a cél a visszatérő elégedett kuncsaft, és nem az egyszeri szállítás elérése. Mivel tisztába vagyunk, hogy mi is a megrendeléseinkből élünk, ezért mindent megteszünk az elégedett megrendelőink számának gyarapításáért.

Szállítás

Mennyivel a szállítás várható időpontja előtt kell megrendelni a bútorszállítást vagy bármely egyéb szállítást?

Természetesen a bútorszállítás esetében nagyon gyakori az aznapi szállítás megrendelése, mivel az ügyfél már a bútorüzletből felhív minket, hogy esetleg aznapi bútorszállítást kérhetne-e. Túlnyomó többségben még az aznapi szállítást is ki tudjuk vitelezni, de amennyiben lehetséges, érdemes 1-2 nappal a szállítás előtt egyeztetni cégünkkel.

Bútorszállítással, teherszállítással, költöztetéssel vagy bármi egyéb áruszállítással kapcsolatban, hívjon minket bizalommal a hét minden napján, nem fogja megbánni, mert mi levesszük a terhet a válláról!

szállítás
szállítás
tehertaxi
tehertaxi
bútorszállítás
bútorszállítás