Rövid bemutatkozás:

Több mint 25 éve foglalkozunk napi szinten Költöztetéssel, Lomtalanítással, Bútor szállítással. Ennyi idő alatt, elmondhatjuk, hogy elég sok tapasztalatot gyűjtöttünk, és megbízható kollégáinkkal, egy igazán jól összeszokott csapat vagyunk!

Alkoholt NEM ISZUNK, Nem Hangoskodunk, Minden munkát tisztán, és alaposan végzünk el. Nem hagyunk magunk után szemetet, kellő odafigyeéssel és tisztelettel dolgozunk.

Mondja meg mikor, honnan és hová költöztessük!
Mi pedig az Ön igényeit szem előtt tartva, előre leegyeztetve végezzük el a költöztetetés cseppet sem egyszrű feladatait, hiszen tudjuk, hogy az életünk része a folyamatos mozgás, mely olykor kimondottan megterhelő tud lenni, főleg akkor, ha Ön lakhelyet, irodát vagy telephelyet vált. Cégünk körültekintéssel, kiváló szakértelemmel áll ügyfeleink rendelkezésére: lakások, családi házak, villák, irodák, irattárak, cégek, közületek és telephelyek költöztetése során.

Igény szerint bútorait, holmijait, saját őrzött raktárunkban tudjuk tárolni, mindaddig ameddig Önnek szükséges. Kollégáink igény szerint segítenek a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében, valamint a lefóliázásukban. Tudjuk, hogy a tisztelt megrendelő tárgyai, eszközei a legértékesebbek számukra, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel végezzük a munkánkat. Ugyanolyan gondosan költöztetjük az Ön már egy kicsit megkopott kanapéját, mint az antik bútorokat, számítógépet, TV-t, hűtőt, de ugyanilyen körültekintéssel járunk el irodaházak és telephelyek költöztetése során is. A körültekintő munkánk része, a bútorok, dobozok, eszközök meghatározott sorrenben való szállítása is, ha a megrendelő így kéri.

Természetesen segítünk a kicsomagolásban, és a költöztetés során feleslegessé vált holmik, bútorok lomtalanításában is. Saját őrzött raktárat tudunk biztosítani a bútorok átmeneti tárolására! A költöztetést Budapesten és környékén barátságos megfizethető áron vállaljuk.

Csapatként dolgozunk! Minden munkatársunk megbízhatóan, nagy rutinnal végzi a dolgát. Ezért a megbízhatóságunk és a körültekintésünk mellet másik nagy erényünk a gyorsaság!

Tippek költözéshez

A költözés egyszerre izgalmas és igen kimerítő, de követve a tanácsainkat egyszerűbbé válhat a dolga:

 • A törékeny, értékes tárgyakat csomagolja buborékfóliába vagy textilbe, és csak ezután helyezze dobozba.
 • Csomagolja külön azokat a dolgokat, amire valószínűleg már az első nap szüksége lesz! Így nem kell majd átkutatni minden dobozt egy apróságért.
 • A becsomagolt dobozokra ne csak a tartalmát írja rá, de a szobát is, ahova a tartalma kerül, így könnyebben megy majd a kipakolás. Készítsen egy fotót az elektromos eszközök hátuljáról (pl. televízió, számítógép), hogy lássa, melyik kábel hova tartozik.
 • Használjon vákuumzsákot annak érdekében, hogy ruhái a lehető legkisebb helyen elférjenek.
 • Ne felejtse el tájékoztatni a szolgáltatókat sem a költözés időpontjáról.
 • Biztosítson parkolóhelyet! Nagyban megkönnyíti, és meggyorsítja a folyamatot, ha van szabad parkolóhely folglalva
 • A legfontosabb: kérje egy megbízható költöztető cég segítségét, akik segítenek Önnek a költözés során!
  Válasszon minket! Kattintson IDE a megrendeléshez!

  Problémamentes költözés? Lehetséges ez?

  A költözés egy izgalmas, ugyanakkor nagy felfordulással járó folyamat, ami megfelelő előkészületek híján könnyen fejetlenségbe torkollhat. Ám lehet ezt másképp is csinálni, így ha azt szeretnénk, hogy a költöztetők munkája akadálymentes legyen, és mi is elégedettek legyünk, ügyeljünk néhány dologra.költöztetés

 • A költöztetés időpontját legalább egy héttel előre fixáljuk le, mert a legtöbben hétvégére időzítik a költözést, így ha későn kapunk észbe, nem biztos, hogy úgy zajlanak majd az események, ahogyan terveztük.
 • A kitűzött nap előtt gondoskodjunk a lehető legközelebbi parkolóhely lefoglalásáról, értesítsük a lakókat a költözésről.
 • Amelyik bútort lehet, szereljük szét, és az alkatrészeket rögzítsük biztonságosan, az ajtókat, fiókokat ragasszuk le.
 • A szobanövényeket a szállítás előtt pár nappal már ne locsoljuk, mert a megmaradt víz kifolyhat.
 • Érdemes csak dobozokat használnunk a csomagoláshoz, ezek szállítása praktikusabb és jobban is védik értékeinket. Címkézzük fel, és ügyeljünk rá, hogy ne pakoljuk túl, ne lógjon ki belőlük semmi.
 • Ezeknek a tanácsoknak a betartásával hatékonyabb lehet a költöztetés. Ha szeretné még gördülékenyebbé tenni a folyamatot, bátran keresse fel költözető cégünket!


  Kattintson IDE és Rendelje meg!

  Készen áll a Költöztetésre, Lomtalanításra? Hívjon!
  06 20 364 8673