Költöztetés Szállítás

Költöztetés Lomtalanítás a Fő Profilunk, de a nemzetközi költöztetés sem ismeretlen fogalom számunkra, mivel több mint 25 éve költöztetés szállítás, a hivatásunk.

Költöztetés Árak a weboldalunkon megtalálhatóak!

Költözés során, nem árt egy Tehertaxi, aki a fuvarozás alkalmával segít a bútor szállításban, fuvar szervezésben. Egy igazán profi költöztető cég nem ismer lehetetlent, mi például bármilyen tárgyat elszállítunk!

IDE KATTINTVA tudja felvenni velünk a kapcsolatot!

Lomtalanítás Szolgáltatásunkat, cégeknek, és magánszemélyeknek is ajánljuk!
A tavaszi lomtalanítás alkalmával, hogyha nem sikerült a lomoktól megszabadunia, akkor házhoz menő szolgáltatásunkat tudja igénybe venni!

Lomtalanítás árak IDE Kattintva Érhetők el

Lomtalanítás budapesten ingyen, az alábbi időpontokban érhetőek el:

https://www.fkf.hu/tajekoztato-2022-evi-lomtalanitasrolhttps://www.fkf.hu/tajekoztato-2020-evi-lomtalanitasrol

Költöztetés Lomtalanítás már 25 éve!

Mindannyiunk lakásában, garázsában és vagy padlásán vannak öreg, rossz bútordarabok, elromlott háztartási masinák, régen őrzött felesleges lomok. Időnként azonban érdemes nekiállni és kipucolni életünkből a felesleges dolgokat. Ha komolyan elege van a lomokból mi itt vagyunk!

Időnként minden otthonban szükségessé válik a nagytakarítás, költöztetés, mert senki nem szívesen dobja a szemétbe a már nem használt, vagy lecserélt tárgyait. Természetesen idővel ezek szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok és rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a “lomok” jelentenek. Ha már megunta régi bútorait, vagy esetleg nem fér el a sok régi bedobozolt holmitól, lomtól keressen minket, és rövid idő alatt megszabadítjuk a feleslegessé vált tárgyaitól, legyen az a pincében, a padláson, a lakásban, a házban, az udvaron vagy a telephelyen. Elszállítunk minden, az Ön által haszontalannak minősített tárgyat, vagy megsemmisítjük a feleslegessé váló iratokat. A költöztetés munkánk befejezéseként pedig a  keletkezett szemetet eltakarítjuk. Várjuk Magánszemélyek, cégek, közületek jelentkezését.

Bútorszállítás

Életünk során sokszor előfordul, hogy olyan berendezéseket vásárolunk, amelyek nem, vagy csak nehézkesen férnek be a saját autónkba, már ha egyáltalán rendelkezünk ilyennel, ezért gondot okoz a szállítás. Ha erőszakkal beszuszakoljuk a kérdéses darabot, akkor könnyen sérüléseket okozhatunk, és máris oda a vásárlás öröme – arról nem is beszélve, hogy a pénzünk egy része is kárba vész. Ráadásul költözésnél is előfordulhat, hogy valakinek annyira kevés saját bútora van, hogy felesleges lenne egy komplett költöztetés mellett dönteni. Ilyen esetekben tökéletes választás a tehertaxival való bútorszállítás, ami gyors, biztonságos, és szakszerű segítséget is igényelhetünk!

Ne várjon másokra, spóroljon a saját idejével – keressen minket bizalommal! Csapatunk a rendelkezésére áll bútorszállítás során is!

25 év alatt elvégzett munkáink:

Költöztetés
0
Lomtalanítás
0
Költöztetés Árak
Költöztetés Árak
Lomtalanítás
Lomtalanítás

Keressen minket bizalommal!

Bármilyen tárgyat elszállítunk!