Ön sem szereti kerülgetni a lomokat?

Hívjon most, és munkatársaink és a lehető legrövidebb idő alatt már el is kezdik a munkálatokat, és a felesleges holmiknak már hűlt helye!

Ha komolyan elege van a lomokból mi itt vagyunk! Összeszokott csapatunk jelenleg is készen áll arra, hogy bármikor kiszálljon Önhöz a lomok eltávolítása érdekében legális módon eltüntetve a feleslegessé vált holmijait Budapesten és környékén, elfogadható áron, precíz munkával, diszkrécióval, garanciával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kattintson IDE!


Lomtalanítás a szakterületünk!

A lomtalanítás időnként minden otthonban szükségessé válik, mert senki nem szívesen dobja a szemétbe a már nem használt, vagy lecserélt tárgyait. Természetesen idővel ezek szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok és rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a “lomok” jelentenek.

Ha már megunta régi bútorait, vagy esetleg nem fér el a sok régi bedobozolt holmitól, lomtól keressen minket, és rövid idő alatt megszabadítjuk a feleslegessé vált tárgyaitól, legyen az a pincében, a padláson, a lakásban, a házban, az udvaron vagy a telephelyen. Elszállítunk minden, az Ön által haszontalannak minősített tárgyat, megsemmisítjük a feleslegessé váló iratokat. A munkánk befejezéseként pedig a lomtalanítás során keletkezett szemetet eltakarítjuk. Magánszemélyek, cégek, közületek lomtalanítását egyaránt vállaljuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kattintson IDE!


Lomtalanítson egyszerűen és Villámgyorsan VELÜNK!

Mindannyiunk lakásában, garázsában és padlásán vannak öreg, rossz bútordarabok, elromlott háztartási masinák, régen őrzött felesleges lomok. Időnként azonban érdemes nekiállni és kipucolni életünkből a felesleges dolgokat.Mindannyiunk lakásában, garázsában és padlásán vannak öreg, rossz bútordarabok, elromlott háztartási masinák, régen őrzött felesleges lomok. Időnként azonban érdemes nekiállni és kipucolni életünkből a felesleges dolgokat.

Cégünk szakszerű segítséget nyújt abban, hogy a lomtalanítás gyorsan és egyszerűen véghezvihető legyen! Önnek nincs más dolga, mint végiggondolni, hogy mi az, amit kidobásra ítél. Mi mindent elvégzünk Ön helyett: összeszedjük, kipakoljuk a régi bútorokat és lomokat. Ha megsemmisítendő iratok várnak a padláson, azt is elintézzük: iratmegsemmisítést is vállalunk, hiszen ez is a lomtalanítás szerves része.

A lomtalanítás után újra tiszta és üres terek állnak majd rendelkezésre. Végre lesz hely az idényholmik elpakolására és nem fogja kerülgetni a felesleges kacatokat, rég elromlott berendezéseket. Ha szeretne egy alapos, szakszerű lomtalanítást, amely Önnek nem jelent terhet, hívjon minket bizalommal, és mindenben a segítségére leszünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Kattintson IDE!


Készen áll a Lomtalanításra? Hívjon!
06 20 364 8673